0344-769084 info@hairworldtiel.nl
Neem contact op ... Klik hier

Ons Team

Ons team

Ilona Smit

Vakwerk! Dat is waar het omdraait bij HairWorld! Tiel en waarom wij ons zijn gaan richten op bruidskapsels en bruidsmake-up.
Want zeg nou zelf?! Dit is echt vakwerk.
Door het volgen van vele trainingen, oefenen oefenen en nog eens oefenen om het vervolgens in de praktijk te kunnen uitvoeren zijn wij zover om dit specialisme toe te voegen naast onze haar kleur expertise.

Ik heet u van harte welkom bij Bruidskapsels & visagie by HairWorld! Tiel en stel u graag voor aan onze experts Laura en Marlissa.

Laura Regelink

Ik ben al getrouwd en herinner mijn trouwdag nog alsof deze gisteren was. Wat vond ik het spannend toen ik voor de eerste proefsessie bij mijn kapster kwam! En daarna de grote dag zelf… Het werd precies zoals ik het wilde en dat heeft mij geïnspireerd om andere bruiden dat ook te laten voelen. Ik zal je inspireren en met je meedenken zodat jij je helemaal speciaal en je op je allermooist voelt wanneer je aan je grote dag gaat beginnen. Hopelijk zien we elkaar snel en maken we er een leuke tijd van!

Marlissa Baauw

Ik ben al 10 jaar actief in het kappersvak en naast mijn specialisatie van Colour expert heb ik mij ook verdiept in bruidskapsels en visagie. Ik vind het onwijs leuk om deel uit te kunnen maken van deze speciale dag voor een bruidspaar. Van in de ochtendjas met een kop koffie tot aan de prachtige jurk met een geweldig bruidskapsel en visagie. Dat maakt mijn vak zo speciaal.

0344-769084

Onze openingstijden

maandag 12:00 - 21:00
dinsdag 08:30 - 21:00
woensdag 08:30 - 17:30
donderdag 08:30 - 20:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00

HAIRWORLD! TIEL

Op zoek naar informatie over onze salon? Ga naar onze website

SOCIAL